måndag 11 november 2013

Äntligen!


Hej!

Onsdagen den 6/11 föddes äntligen vår lilla dotter Penny!

Vi myser här hemma och försöker hitta rutin i vardagen igen. Jag känner mig så lycklig som har de finaste barnen i världen :)

Kram Sara

3 kommentarer:

  1. Hej! Ett stort grattis till det lilla underverket! Blev själv mamma för första gången för sex månader sedan och det är verkligen en speciell upplevelse att få träffa sitt barn för första gången. Har tittat runt på din fina blogg och inspirerats. Vi har precis flyttat till hus och har börjat renovera. I vardagsrummet kommer vi sätta upp en liggande panel som liknar den ni har i arbetsrummet. Har funderat på hur vi ska få till skarvarna mellan panel och tapet och såg att ni gjort en fin lösning med den där listen. Vad är det för typ av list? Har försökt hitta något liknande men inte lyckats. /My

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! Ja,det är verkligen något speciellt när man träffar sina barn för första gången. Då kan man tala om kärlek vid första ögonkastet :)

      Listen vi har i arbetsrummet är en vanlig ytterhörnlist som vi målat vit och sen satt dit med "insidan utåt". Hoppas du förstår vad jag menar :)

      Kram Sara

      Radera
  2. Stort Stort GRATTIS till er lilla prinsessa!
    Det är verkligen livets mirakel och den mäktigaste känslan som finns:)
    Stort Lycka Till!
    Kram kram Anna

    SvaraRadera