söndag 30 november 2014

Första advent


Hej!

I morse blev det grötfrukost och det första ljuset tändes. Tänk att imorgon är det december. 
Den här tiden på året är så mysig :)

Nu är vi nyss hemkomna från julbord med släkten. Jag är helt slut efter att ha försökt äta med en helvild ettåring bredvid mig, så nu ska jag däcka i soffan.

Hoppas ni har en fin första advent!

Kram Sara

fredag 28 november 2014

Adventspiffning pågår!


Minigran och julstjärna på plats


Hemmagjord stjärna och hyacinter


Hej på er!

Nu börjar det smyga sig fram lite advent och jul här hemma. Idag ska jag sätta upp alla stjärnor och ljusstakar i fönstren. Den här tiden på året är så mysig, tycker jag!

Ha den bästa fredagen!

Kram Sara

onsdag 19 november 2014

Glasburk med kran

Snyggaste glasburken med kran finns nu i butiken


Hej!

Nu finns den här snygga glasburken med kran i BUTIKEN. Perfekt att servera dryck i på fest eller barnkalas. Varma sommardagar kommer den fyllas med citronvatten med massor av is i :)

Ha en fin onsdag!

Kram Sara


torsdag 13 november 2014

Stjärna


Snyggaste ljusstaken nu i min butik


Hej!

Nu finns den här fina ljusstaken i min BUTIK. Den passar både till jul och under resten av året. 
En klar favorit hos mig!

Ha en fin torsdag :)

Kram Sara

måndag 10 november 2014

Lillan börjar bli stor...


Hej!

I torsdags fyllde vår lilla böna hela 1 år. Stora tjejen! Jag kan inte riktigt förstå vart det här året har tagit vägen. Nyss var hon ju nyfödd...

I lördags hade vi lite kalas för släkt och vänner. Hon var så nöjd med alla paket, bullar och tårta :) Den söta grisen fick hon av oss. Den påminner om Lotta på Bråkmakargatans gris Bamsen.

Nu ska jag äta lite lunch och försöka locka fram lite julstämning.

Kram Sara

söndag 2 november 2014

Vår helg


Hej!

Här ser ni vår pumpalykta till Halloween. Mina barn är för små för att klä ut sig och leka bus eller godis så vi hade en mysig kväll hemma och fick besök av några små spöken och monster :)

På lördagen åkte vi till kyrkogårdarna och tände ljus för våra nära som inte finna här längre. Jag tycker att det är så fint med alla ljus som lyser när det blivit mörkt. En fin tradition!

Idag har M åkt till London för jobb. Helgen känns så kort när han måste åka redan på söndagen. Känner mig lite nedstämd nu ikväll. Vänjer mig nog aldrig vid att vara själv med barnen i veckorna, som tur var gäller det bara i några veckor till.

Kram Sara