fredag 31 juli 2015

Piratkalas!





Hej!

För några veckor sedan blev vår stora kille hela 4 år gammal! Det firades såklart med ett riktigt piratkalas :)

Här kommer lite bilder, bättre sent än aldrig ;)

Ha en fin helg!

Kram Sara

torsdag 30 juli 2015

En tur till svampskogen...


...resulterade i detta!


Hej!

Oj, nu är det så där länge sen jag skrev något igen. Tiden räcker inte till just nu, helt enkelt Jag har fullt upp med jobb, företaget och barnen.

För några kvällar sedan blev det en tur till svampskogen tillsammans med svärmor och M:s systrar. Jag älskar att gå i skogen, det är så rofyllt! Lite kantareller hittade vi också :)

Kram Sara

söndag 12 juli 2015

Mina senaste loppisfynd


Två vackra gamla krus i vitt och blått


Hundkex från vår trädgård


Hej!

Här ser ni mina två senaste loppisfynd, köpta på storloppisen i Nora. Har letat efter såna länge men inte hittat någon till bra pris, men nu har jag två :)

Den stora står på köksbordet med fina hundkex plockade i vår trädgård. Den mindre hamnade bredvid spisen med köksredskap i.

Tänk så fort fyra veckor går, nu är semestern redan slut. Imorgon börjar jag jobba igen, vilket inte känns så roligt... Hoppas på fint väder på helgerna framöver!

Kram Sara


torsdag 2 juli 2015

Astrid Lindgrens Värld


Villa Villekulla


I den lilla staden


Hos Emil i Lönneberga. Här skulle jag kunna bo :)


Mattisborgen


Hos Lotta på Bråkmakargatan


Hej!

Hur har ni det i värmen? Här smälter vi nästan bort. Vi varvar lite bad i barnens pool med vila i skuggan.

Tidigare i veckan så var vi till Astrid Lindgrens Värld. Vilket underbart ställe! Jättefina miljöer, teatrar och karaktärer som gick runt i parken. Kan verkligen rekommenderas :)

Idag har jag varit på storloppis i Nora. Orkade bara gå runt nån timme i värmen men hittade precis det jag var ute efter. Visar sen :) 

Ni som följer mig på Instagram har redan fått se vad jag köpte. Om ni vill följa mig på Instagram så heter jag @lillategelbruket där.

Nu ska vi grilla!

Kram Sara