tisdag 29 april 2014

Valborgsplaner


Lite inspiration från min BUTIK

Hej!

Den här veckan går verkligen undan, men det känns väl så för att det är helg mitt i veckan. 
Imorgon blir det myskväll med min bästa vän och alla barn. Det ska tydligen bli dåligt väder, så vi håller oss nog inomhus. Vad hittar ni på i Valborg?

Kram Sara

fredag 25 april 2014

Vitsippor


Hej!

Igår plockade vi den första buketten med vitsippor. De har ju blommat ett tag, men det var först nu det blev av att ta hem några. Det är nog den finaste vårblomman :)

Ha en fin helg!

Kram Sara

torsdag 17 april 2014

Påskrea!


Hej!

Missa inte vår stora påskrea i BUTIKEN. Massor med fina saker till fantastiska priser :) 
Rean pågår till och med måndag 21/4.

Kram Sara

måndag 14 april 2014

1, 2, 3...


Skålar med siffror på från min BUTIK

Hej!

Då var påskveckan här. Endast tre dagar med jobb för M och sen tar vi långledigt hela familjen. Känns som att det är välbehövligt för oss alla. Önskar mig strålande väder så vi kan njuta ordentligt.

Jag har ändrat om lite på hyllorna i köket. Tre skålar i porslin gjorde att det kändes lite mer enhetligt i färgskalan. Lite mer harmoniskt kanske :)

Kram Sara

tisdag 8 april 2014

När det blir lite för mycket


Hej!

Idag har det regnat hela dagen. Känner mig lite uttråkad och rastlös. Har ingen lust att gå ut och bli blöt så försöker hitta på lite aktiviteter inomhus. Har faktiskt inte gjort så mycket överhuvudtaget idag, mest blivit soffmys med barnen. 

Jag försöker att ta det lugnt, inte planera in för mycket och inte stressa över det jag inte hinner med just nu. Det är väldigt svårt för mig som gärna vill få allting gjort på en gång, gärna allt samtidigt också. Kände i fredags att jag måste lugna ner mig, då blev det alldeles för mycket och kroppen sa ifrån ordentligt.

Har en del jag vill göra med företaget men har bestämt att det får bli i påsk när M är hemma också. Då kan jag göra färdigt utan att ständigt bli avbruten av de små.

Så, nu har jag delat med mig av lite deppiga tisdagstankar. Nu ska jag försöka tänka positivt :)

Kram Sara

måndag 7 april 2014

Namngivning


Hej!

Igår hade vi namngivning för vår lilla dotter. Det var väldigt fint och känslosamt. Stort tack till våra nära och kära som var med och gjorde dagen speciell!

Dopklänningen är gjord av min moster och jag, min syster och min son har burit den när vi fått våra namn.

Kram Sara


onsdag 2 april 2014

Irislights


Blueberry


Sheer pink


Lavender

Hej!

Nu finns det vackra ljusslingor från Irislights i nya våriga färger i BUTIKEN. Fina att hänga i fönstret, på en möbel eller varför inte i en glasskål, bara fantasin sätter gränser :)

Ha en trevlig kväll!

Kram Sara



tisdag 1 april 2014

Cannes


Hej!

Jag kom på att jag har ju glömt att visa våra nya stolar i köket. Vita stolar i plåt blev det, de påminner om Tolixstolar.


Jag tycker de bryter av fint mot resten av möblerna här inne. Roligt med en stilkrock ibland ;)


Stolarna heter Cannes och är köpta hos Furniturebox.

Hoppas ni har det bra. Här har vi strålande vårväder, så himla härligt :) I helgen har M städat ute på altanen och nu är det piffat och fint där ute.

Ska nog snart köpa lite blommor och göra fint i trädgården. Åh, vad jag älskar att våren är här!!

Kram Sara